LELONG Syawal 2018 !! 2 HELAI = RM150 SAHAJA (Normal Price 1 helai RM119)

PRINTED STRETCHABLE Exclusive- Selak Only- No Zip- No Button- Breastfeeding Wear
Kuantiti 1 bersamaan 2 pasang baju. Boleh pilih kod dan size yang dihajati. Taip di dalam kotak dibawah (kod baju & size) bagi 2 pasang baju yang dikehendaki.
In Stock

Qty to buy:
RM238.00 RM150.00 (37% off)
 
Add to Cart
DETAILS

Update: Stok kritikal (no restock, grab pilihan hati sebelum habis❤️) kod yg x de dlm ni dh sold out terus ya. 

  • KM101: XS hingga M sahaja
  • KM102: XS hingga 2XL
  • KM103: XS , S, M, XL dan 2XL
  • KM104: XS hingga M shj
  • KM105: S, M dan XL shj
  • KM106: XS hingga XL
  • KM107: XS, S, M, XL
  • KM108: XS hingga 2XL
  • KM109: XS hingga 2XL
  • KM111: S shj
  • KM112: S, M shj
  • KM114: XS hingga XL
  • KM115: XS hingga 2XL
  • KM116: XS hingga 2XL

 

LELONG RAYA SALE!!! 🌈CLEARANCE🌈

Qissara jahit baju kurung kome setahun sekali jer. Next year baru ada stock baru pula 🤪. Grab OFFER TERLAJAK LELONG ni untuk stok setahun kay 🤣

🌷🌷Baju Kurung Melissa MENYUSU SELAK JE🤱🌷

Harga Retail: RM119 (exc. postage) 

Tapi.. Order sekarang dapat harga MURAH 🎉

👇👇👇👇👇👇👇👇

☑️BELI 2 pasang RM150 sahaja🎊🎊🎊🎊

Postage FLAT RATE RM7 sahaja Semenanjung Malaysia untuk order 1-15 pasang baju kurung ❤️❤️❤️. 

 

👉Share dengan rakan2 sis yang mana masih nak order baju menyusu. 

[ Baju Menyusu Selak TERBAIK di 🇲🇾 untuk IBU MUSLIMAH YANG TAK MAHU AURAT TERDEDAH dan yang mencari baju raya paling PRAKTIKAL dan SELESA ] 

The 👉Only☑️ Exclusively Printed Milk Silk Fabric make to Nursing Selak No Zip No Button BREASTFEEDING WEAR. 

 

Ciri-ciri

======

☑️ Exclusively Printed

☑️ Luxury Milk Silk Fabrik - sangat2lah selesa. 

☑️ Nursing Selak sgt mudah (stretchable++++) 

☑️ Cutting A cut. Tak ketat di pinggul. Tak meluyut ikut badan. 

☑️ Tahan lama dan Tahan Lasak

☑️ Tak Payah Gosok. Sepanjang hari pakai tak kedut. 

☑️ Fabrik paling selesa walaupun cuaca panas tak beraircond. 

☑️ Tangan jenis handsock yang boleh sinsing je keatas untuk berwudhu. 

. Feedback seperti ini👇sangat biasa kami terima. 

BAJU KURUNG MELISSA by QISSARA (our own design and brand, bukan ambil dari mana2 supplier. Qissara team menghasilkannya dari kain yang putih bersih) Sebab itu ianya:

☑️ Unik tersendiri

☑️ Tak sama dengan mana2 brand lain 

☑️ Hanya boleh didapati di qissara.com atau #teamqissara. 

Merupakan FORMULA KHAS Qissara untuk mengatasi masalah2 dibawah:

👉Masalah tangan:

☑️ Tangan tak cukup labuh

☑️ Tangan ketat susah ambil wudhu. Tak suka tangan ada zip still susah. Nak yang boleh sinsing je.

☑️ Ketat di ketiak. Tak selesa nampak lelemaks di ketiak. Tak selesa nak menyusu baring sebab tersekat di ketiak.

👉Masalah Pinggul dan Perut

☑️ Baju tersekat di pinggul. Huhu.. kalau beli size besar gelebeh pulak. 

☑️ Nampak line underwear/ line seluar/ mengikut bentuk punggung sbb baju ketat. 

☑️ Malu bila berjalan nampak macam punggung besar sangat sebab baju melekap 😥

☑️ Nampak spare tyre di perut 😥

👉Masalah bukaan menyusu

☑️Anak dah nangis susah nak buka zip lagi. 

☑️ Tersalah buka terus terselak aurat 😥

☑️ Risau zip terkena kulit pipi anak. Luka. 

☑️ Kalau kain tak stretchable, kena buka zip besar untuk dapat good access. Susah nak jaga aurat. 

☑️Susah nak menyusu sambil pam sebelah lagi.

☑️Bukaan menyusu sempit.. Erghhh susah nak tarik memyusu. Yang zip pulak pendek. Tak sampai ler.... 

 

👍👍 Shop dengan kami memang selamat. Kami sangat mesra pelanggan tau 😁

 

Qissara-Raya-2018

Ciri-ciri Baju Kurung Melissa

√ Fabrik: Smooth Milk Silk (stretchable, serap peluh, sejuk, tak melekap pada badan)  

√ Warna baju: warna light brown pinkish, corak warna dark grey ke black. 

√ Baju dan Kain A-cut - loose bahagian pinggul:

√ Nursing selak dengan nursing cover di dalam (mengelakkan aurat terdedah):


√ Berpoket di sisi kanan:


√ Tangan design handsock - elegant dan kemas:

√ Carta size:

PHOTOS
back to top ⤴