local_offerSale

2020 edition : Bawal Cotton Voile Bidang 45

Bawal Cotton Voile High Grade Colour: 16
10111213161819220232627293303132333644041424345464748495505152535455565758660646671727374757677787988081828485869
In Stock
 
Add to Cart
DETAILS

Banyaknya tuudung bawal dipasaran, tapi nak cari yang best tu SUSAHH!!!!

Nak pula yang harga best. Nasib Baik #teamqissara dah bawa masuk BAWAL COTTON VOILE yang PROVEN BEST YER!!!

 

πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€

Bawal Cotton Voile High Grade

πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€

βœ… lebih tebal

βœ…tak berbulu

βœ…x mudah kedut

βœ…senang iron

βœ…jahitan keliling kemas

>>>>Best dan selesa!! Ramai yang compare beli dengan pelbagai supplier, tapi yang ini nak repeat order berkali-kali. ALAH MEMBELI MENANG MEMAKAI KANNN...tak nak lah dah beli lepas tu simpan jer tak pakai

Pelbagai testimoni di bawah. Dari masa ke semasa kami akan update lagi testimoni :)

Dapatkan koleksi menarik. 

Sehelai RM10 sahaja

5 helai : DISKAUN HEBAT, hanya RM8 each 😊😊😊

 

PHOTOS
back to top ⤴