Be Our Reseller
Steps To Joins

HANYA DENGAN JUAL PRODUK ORANG, BOLEH KUMPUL DUIT BELI GELANG EMAS?
.
Tiada yang mustahil tau Cik/Puan, di Qissara HQ kami akan bawakan PELBAGAI produk yang mendapat permintaan tinggi di pasaran. Set HALATUJU untuk tahun 2020. TAK SUSAH! Ramai  dropship qissara dah pun tambah income apabila join #teamqissara :)

Macam mana Qissara HQ berbeza dengan team2 yang lain yang buka pengambilan dropship juga? Kerana HALATUJU Qissara HQ nak bantu wanita2 yang inginkan extra income. Untuk mencapai tujuan tersebut:

Pelbagai produk permintaan tinggi dibekalkan, supaya Cik/Puan dapat menarik pelanggan.

Produk ditawarkan antaranya yang TINGGI KOMISYEN seperti SaunaKu

Produk yang ditawarkan antaranya yang TINGGI PERMINTAAN seperti yang PLANNER 2020. Dan untuk planner pula, HQ bawa masuk pelbagai range / supplier. UP JE .. dapat customer..kan best tu

Produk yang HARGA EKONOMI tapi permintaan tinggi – komisyen tak banyak tapi.. boleh untung banyak kerana pelanggan membuat belian ‘IN BULK’ dan pelanggan   repeat dan repeat lagi order. Bsju budak murah, pyjamas viral etc etc

Produk khas seperti BAJU MENYUSU, BAJU DAN SELUAR ibu mengandung

Dan banyakkkk lagi

Terutama sekali di Qissara HQ, ada support group dengan agen2 yang dah lama berkecimpung dalam bidang bisnes, boleh kongsi2 ilmu dan belajar. Juga DIRECT GUIDE dari founder. Semua #teamqissara macam satu family tau! Cara2 menjual, testimoni2 semua kami share sesame team.

Jom kita buat kira-kira

Jika kita target, jual sehari kepada 2 pelanggan, (sebulan 60 pelanggan)

dengan keuntungan RM10 -30  satu pelanggan (ikut produk yang dibeli)

30 hari : 60 x RM10  hingga 60 x RM30 ( RM600 hingga RM1800)

Susah ke? Takkk .. mudah sahaja, insyaallah boleh, dengan tunjuk ajar dan guide dari founder dan support group :)
Yang penting : KONSISTEN/ ISTIQAMAH. Start dengan kemampuan yang ada tetapi sentiasa KONSISTEN dan sentiasa UPGRADE DIRI Dari masa ke semasa :)


.
VISI: QISSARA AVENGERS CELIK BISNES, MENDAPAT PENDAPATAN KONSISTEN SETIAP BULAN.
.
Misi: Untuk menjayakan visi diatas, Qissara HQ
1. Membekalkan PRODUK2 yang mendapat permintaan ramai.
2. Membantu promosi dengan hashtag #teamqissara
3. Menyediakan reward2 yang berterusan kepada agen2 yang rajin.
4. Memberikan guide one-to-one dari founder
5. Membantu agen menangani masalah dengan pelanggan.
6. Bersedia berikan khidmat terbaik kepada pelanggan, seperti pengeposan yang pantas, pembungkusan yang rapi, after-sales servis dan jaminan barang sampai.
7. Menggunakan sistem website agar agen dapat secure stock dengan mudah.


Kami menyeru Sisters yang 
🖑 NAK side income
🖑 NAK belajar bisnes
🖑 NAK berkenalan dengan rakan2 biz yang positive
🖑 NAK cari pengalaman baru bisnes

.
detail:

❤harga dropship dapat lebih murah dari yang dipaparkan di website
❤Kami akan ajarkan 👉stok boleh order & check sendiri di website. Pantas dan customer pasti suka. 
❤tracking diberi ikut email dan boleh check dalam akaun masing2 di website👉boleh update pelanggan terus, tak perlu tunggu staff reply. 
❤barang di pos 24-48  jam selepas pembayaran dibuat, tapi kami cuba pos same day cut-off jam 12pm (pengeposan pantas) 


 

 

KLIK CONTINUE DIBAWAH DAN LENGKAPKAN BORANG PERMOHONAN, ISI NAMA DAN NO PHONE sahaja, yang lain letak dash (-) sahaja, KLIK 'SUBMIT FOR APPROVAL' bawah sekali (kena scroll ditepi)

Selepas submit form, kami akan wassap CIK/PUAN untuk langkah sterusnya ya :). 

 

Continue »
Manage Your Shop | Copyright © 2015 - 2020 to Bettermoms Enterprise (SA0212173-P). Powered by  eCommerce Malaysia.