Hey Guest.  Log in now(286)
About Us

QISSARA, Koleksi Istimewa Ibu Menyusu dan Mengandung. Website QISSARA.COM memudahkan ibu2 memilih Yang Terbaik. Order di website kami dengan Mudah dan Selamat.

Panduan Membuat Order di sini >>>   CARA ORDER <<<
Panduan Membuat Order di sini >>>   CARA ORDER <<<

Pertnyaan? Klik link Whatsapp HQ QISSARA -> http://www.wasap.my/60182394830

Our History

Semasa mengandung dan bersalin anak pertama dan kedua pada tahun 2009 dan 2011, susahnya saya nak mencari baju mengandung dan menyusu yang betul2 memenuhi tuntutan menutup aurat. Walau saya cuba cari di butik mahal sekalipun.

Ketika itu, saya sangat teruja bila akhirnya saya jumpa koleksi menyusu jenama Aqeela dan saya terus sambil memakai sambil menjual dengan tujuan menyebarkan baju mengandung menyusu muslimah kepada ibu-ibu yang memerlukan. Setelah bereksperimentasi dan berpengalaman beberapa lama, akhirnya saya memperkenalkan baju mengandung menyusu muslimah menggunakan fabrik milk silk yang saya dapati termmat selesa dan menepati ciri-ciri selesa dan selamat untuk ibu dan bayi. Fabrik ni selain selesa, juga tahan lasak dan mudah dijaga.

Ternyata keputusan saya untuk memperkenalkan fabrik milk silk ini tidak sia-sia. Ramai ibu-ibu dengan bantuan pemakaiana yang sesuai dan selesa, tiada lagi masalah untuk menyusukan anak walau dimana sahaja, malah in public pun sangat mudah!

Semoga Qissara akan terus dapat memberikan manfaat kepada ibu-ibu muslimah. Aminnn...

 

Our Guarantees

Untuk pelanggan baru, kami faham keraguan dan ketidak-yakinan untuk bershopping di Qissara. Kami sedaya upaya akan memberikan komitmen yang penuh dan servis yang terbaik agar akhirnya pelanggan kami merasa sangat berbaloi untuk terus menyokong qissara.

~ Registered with SSM
~ HQ (physical shop) in Putra Heights, subang Jaya
~ Kami boleh dihubungi di >  bettermoms@gmail.com.
~ Wassap untuk belian, pertanyaan produk, pertukaran barang http://www.wasap.my/60182394830
~ Wassap untuk aduan http://www.wasap.my/60189895504

JAMINAN KAMI

ITEM MESTI SAMPAI ( JIKA HILANG SEMASA PENGEPOSAN BUKAN DISEBABKAN KECUAIAN PEMBELI, SEPERTI SALAH ALAMAT, BARANG TAK PICK UP ETC, KAMI AKAN GANTI)

PERTUKARAN / REFUND DALAM MASA 14 HARI SELEPAS BARANG DITERIMA (SEHINGGA PELANGGAN PUAS HATI)